Min

Fritid

Det bedste jeg ved er at tilbringe tid sammen med min familie og venner. Jeg deltager i kulturelle begivenheder og sociale events, festivaller og så kan jeg godt lide at rejse – desværre gør jeg det ikke nok.

Jeg engagerer mig også i frivilligt arbejde, som betyder at jeg yder en indsats og møder nye mennesker. I flere år har jeg været suppleant og bestyrelsesmedlem i HAU – Netværksforeningen for designstudierne. Tjek HAU ud HER.

Desværre har jeg i en længere periode været ledig. Men det har ikke betydet, at jeg ikke forsøger at forbedre mine kompetencer. Eksempelvis har jeg for nylig gennemført Googles online kursus i Digital marketing. Jeg har også taget et WordPress kursus, for at kunne lave denne hjemmeside - som jeg faktisk er blevet meget stolt af.

I øjeblikket er jeg desuden meget optaget af et træningsforløb. Jeg har i mange år haft en dårlig kropsholdning og er på mine gamle dage også begyndt at bøvle lidt med mine kræ. Så jeg har indgået et samarbejde med en rigtig god personlig træner fra FitnessWorld.

Ellers interesserer jeg mig for indretning og interiør. Jeg er meget optaget af at finde gamle ting i min fars lade og lave det om det nyt (se eksempler nedenfor).

FRITID

Filt-projekter

Filt-projekt

Jeg har fået et flip.. Et filt-flip. Det hele startede med at jeg skulle til barnebåd og ville gerne lave en personlig gave - en hjemmelavet en...

Ugle-tema

Jeg besluttede at lave et ugletema..

Det blev til flere...

Efterfølgende har jeg lavet ugle uroen i flere farver.

Superhelte-tema

Til barnedåben - hvortil det hele startede, sagde min kusines kæreste at han synes ugle uroen var fin og at han også gerne ville have en. Jeg ved ikke helt om han mente det - men nu er første julegave i hvert fald i hus.

FRITID

Plankebord-projektet

Jeg er for nylig flyttet tilbage til Horsens. Jeg har fundet mig en skøn lejlighed lige midt i byen. Lejligheden består af et soveværelse (næsten med wall in), et kæmpe badeværelse samt køkken og stue i et stort samlet rum. I det rum skal jeg naturligvis have en spisebord. Det er vigtigt, så jeg kan invitere min familie og venner på besøg.
Det er blevet meget in med plankeborde og jeg tænkte "det skal jeg da også have". Jeg luftede idéen for min far. Vi har lavet et plankebord sammen før og tænkte at det var et godt far og datter-projekt.
Heldigvis ville han gerne hjælpe. Han har gode kontakter, så han skaffede plankerne - mens jeg stod for at skaffe ben! Vi er et godt team - selvom min far arbejder bedst alene og man må holde sig til og huske at spørge, for at være en del af projektet. Men vi lavede bordet sammen og jeg er mega glad for det.

Benene er køb af Bsv – Bramslev Smedeværksted (Hobro), som jeg varmt kan anbefale.

FRITID

Reol

Jeg har også lavet denne reol...
Den er ikke ny - den lavede jeg for efterhånden 3 år siden. Da jeg flyttede lavede jeg dog nogle stabiliserede forbedringer - så den ikke vælter... Min reol er et evigt projekt, som jeg laver lidt på en gang imellem - typisk når jeg flytter. Man er nemlig nød til at skille den ad... Men jeg er utrolig glad for den. Den bryder godt med mine ellers nyistandsatte lejligheds meget hvide vægge.

FRITID

Bøger

Jeg er i gang med at læse "Jytte fra marketing er gået for i dag" skrevet af Morten Münster . Jeg er kommet halvvejs og synes indtil videre at forfatteren, Morten har nogle gode pointer. Jeg har hæftet mig mest ved system 1 vs. system 2. System 1 bruger vi mennesker når vi skal træffe hurtige beslutninger. Det kræver ikke så meget energi at anvende system 1, fordi det typisk er rutineprægede beslutninger der træffes når dette system træder i kraft. System 2 kraver til gengæld mere energi. System 2 anvender vi mennesker når vi skal træffe svare beslutninger eller hvis vi skal udføre svære opgaver.

"Jytte fra marketing er gået for i dag" handler om adfærdsdesign og om hvorledes man kan sikre forandring - et meget spændende emne indenfor mit felt, men også i det hele taget. Hvem vil ikke gerne kunne ændre andres adfærd, så det er mest mulig til gavn for en selv og vores fælles omgivelser?

Læs den ;)

FRITID

Fødselstavle - jeg øver InDesign

I forbindelse med min tid hos Servisio, satte jeg mig for at ville lære InDesign.
Da jeg for nylig skulle til barnedåb havde jeg tilfældigvis - da jeg kiggede efter plakater til mig selv - set at man kunne få lavet en fødselstavle.
Jeg søgte og søgte, men fandt ingen skabelon, som jeg synes var flot (nok). Jeg besluttede derfor at se det som en øvelse i InDesign og lavede min egen. Jeg blev ret godt tilfreds med den, faktisk.

Fritid

Stumtjener

Mit seneste interiør-design er denne stumtjener.

Jeg bor i en lejlighed, hvor man vader lige ind i stuen. Det er defor på mange måder en udfordring at skabe en form for entre. Men men men denne stumtjener er begyndelsen.